Smycken och annat krimskrams

SMINK, SMINK, SMINK

Hur jag än försöker, så lyckas jag aldrig få min sminkväska så komplett som jag önskar mig. Smink är ovanligt dyrt och i takt med att sminktrenderna växer, så växer självklart även priserna. Så fort jag lyckas skrapa ihop tillräckligt mycket pengar för att ha råd med en viss produkt, så tar det inte lång tid innan en annan är slut och måste fyllas på.

Ni som har en hel sminkuppsättning a la Kylie Jenner, jag avundas er! Å andra sidan vet jag inte heller om jag skulle använda mig av så mycket smink. Trots att jag är väldigt intresserad av make up och möjligheten att förändra mitt utseende, har jag inte speciellt mycket tid eller lust att spendera timmar framför spegeln.

Hur skulle då en komplett sminkväska se ut hos mig? Till att börja med tycker jag alltid att man ska använda en riktigt bra primer. Det är något jag aldrig snålar med. Primern ser till att ditt smink sitter där det ska och håller sig snyggt hela dagen. Efter det är det foundation, rouge, mascara och en bra pensel till ögonbrynen. Mer än så är jag egentligen inte i behov av. Sen kommer de här tillfällena då det är dags att göra sig lite extra snygg, fira en kompis eller gå ut och göra stan osäker och det är där och då som jag önskar att jag hade lagt mer pengar på make up.

Som tur är har jag en hel del vänner som älskar smink minst lika mycket och som mer än gärna lånar ut sina produkter. Jag är väl medveten om att det inte är speciellt bra att låna smink från varandra, åtminstone inte smink som har kontakt med ögonen eller puderborstar m.m. Detta kan bidra till att ögoninflammationer eller andra typer av bakterier smittar av sig.

Next Post

Previous Post

© 2019 Concept By j2