Smycken och annat krimskrams

Kläder och tillhörande smycken

Något som alltid brukar gå hand i hand är kläder och smycken. Ja, naturligtvis är detta då oftast på den kvinnliga sidan. Massor av killar bär ju inte alls några smycken. Hur som helst finns det de som gör detta, och när de gör det i en bra kombination med deras kläder kan det faktiskt bli riktigt snyggt och elegant. Vad är det då för smycken som killar kan bära tillsammans med sina jeans eller mysbyxor? Ja, kanske är det inte många som bär smycken samtidigt som de går runt i sina mys- eller joggingbyxor. Dock kan det vara en rad olika smycken när du som kille beger dig ut i vimlet.

Det ska vara manliga smycken och accessoarer för killar

Något som naturligtvis är ett måste, är att vara den som väljer de där manliga smyckena och accessoarerna som finns för män. Ja, vad handlar det då om? Jo, detta är alltså de där klassiska manschettknapparna och det snygga bältet samt den läckra sedelklämman. Hmm…Finns det då inga andra smycken som killar kan bära? Jo visst gör det. Här kan du naturligtvis se slipsen som ett smycke. Något som dock inte är så hett längre är de där piercingarna och örhänget i ena örat. Detta är helt enkelt något som tog sig till toppen för att sedan falla platt som en pannkaka.

Som kille balanserar du ditt utseende

Idag ska en kille vara diskret men ändå synas och vara tilltalande. Helt enkelt ska det finnas ett välvårdat yttre. Detta är ett område där män och kvinnor kommit närmare varandra. Idag är det stil och elegans som gäller. Detta betyder att du som kille ser till att alltid vara den som har de rätta kläderna i kombination med dina smycken och accessoarer.

Next Post

© 2020 Concept By j2