Smycken och annat krimskrams

DET HÄR MED KROPPSSMYCKEN

Smycken behöver inte bara sitter på händer, i öronen eller runt halsen. På senare tid har det blivit fruktansvärt populärt att även använda sig av smycken på resten av kroppen och håret. Kroppssmycken ser man mycket av på sociala medier som instagram och är ett helt underbart sätt att få sting på utseendet.

Kroppssmycken finns i många olika former och för olika tillfällen. Jag har själv funderat på att lägga till detta i min tillverkning av smycken, både för att jag tycker att det är riktigt snyggt, men även för att jag vet att det kommer att sälja. Något som jag själv föredrar är kroppssmycken för axlar och lår. Under sommaren bär jag linnen och shorts slaviskt, men det är inte alltid jag tycker att kläderna och outfiten blir tillräckligt omväxlande. Genom att klä låret i en vacker kedja med skimrande stenar, kan man höja värdet på ett par slitna jeansshorts riktigt ordentligt. Man måste dock se till att vara försiktig med hur man förvarar sina kroppssmycken. Oftast är det flera olika kedjor, stenar och berlocker på och dessa har en tendens att snabbt trassla in sig i varandra.

Hemma har jag sett till att göra om galgar som jag inte längre använder. Genom att fästa små, vanliga krokar i själva träet på galgen, har jag gjort mig en smyckeshängare att ha i garderoben eller på vilken annan plats man helst föredrar. Är du riktigt pysslig av dig kan du även se till att dekorera galgen och måla den. På detta sätt kan det bli en riktigt snygg inredningsdetalj.

Okej, jag har bestämt mig. Kroppssmycken kommer jag absolut att försöka skapa själv!

Next Post

Previous Post

© 2020 Concept By j2