Smycken och annat krimskrams

DAGS ATT RESA!

Yes!! Äntligen!! Resan är bokad. Jag var helt säker på att jag inte skulle lyckas komma iväg i år, eftersom jag var ute och reste två gånger under förra sommaren. Med mycket marknadsföring av mina smycken (privatförsäljning än så länge) och att leva på så lite som möjligt, har jag lyckats skrapa ihop tillräckligt för att dra iväg med tjejerna till Grekland.

Jag har besökt Grekland flera gånger tidigare och det är ett land som jag bara inte kan sluta förälska mig i. Maten, människorna och kulturen är helt fantastisk. För att inte tala om alla de små butiker med handgjorda smycken som man kan kika i. Tidigare i bloggen berättade jag om hur min mamma brukade köpa in billiga smycken, klippa sönder dessa och låta mig skapa eget med de pärlor som tidigare suttit på och det är precis så jag planerar att göra. Trots att dessa pärlor oftast inte har något större värde ekonomiskt, så är de fantastiskt fina om man använder dem på rätt sätt. Utöver pärlor så kommer jag försöka plocka på mig (köpa) snäckor av alla olika storlekar och former. En sommartrend som aldrig verkar gå ur stil är halsband, armband, örhängen eller väsksmycken av just snäckor. Det är dock inte något som jag planerar att ha för mitt varumärke, utan kommer mer vara ett projekt för bara mig själv. Personligt ska det ju vara.

Next Post

Previous Post

© 2019 Concept By j2