Smycken och annat krimskrams

ANVÄND FLER ACCESSOARER

Modet förändras konstant och jag menar verkligen konstant. Ingen dag är den andra lik och även om man försöker hänga med i trenderna, är det sällan man lyckas på alla plan. På alla plan så menar jag allt från de senaste sminktrenderna, frisyrerna, kläderna, accessoarerna och smyckena, allt på en och samma gång. Visst finns det bra modemagasin att använda sig av, men de allra flesta modetidningar fokuserar enbart på riktigt dyra designers och ett mode man sällan ser till vardags.

SJälv älskar jag allt som har med kläder att göra, från den billigaste budgetkedjan till de dyraste märkena möjligt. Dock är jag inte född med en silversked i munnen och har fått använda mig av de plagg jag har för att kunna skapa en moderiktig stil. Att vara trendig behöver heller inte betyda att man måste köpa de dyraste plaggen, nej nej, det kan handla om små och enkla knep (accessoarer) för att skapa den rätta stilen.

Accessoarer som ligger mig varmt om hjärtat är väskor och skärp. Jag tycker att det är så fruktansvärt enkelt att få till en snygg outfit genom att enbart addera något så simpelt. Jag bär alltid en väska med mig, så varför inte låta just väskan vara det som är i fokus. Föreställ dig en svart klänning i bomull, enkel och utan några som helt finesser eller tryck. Det ser inte mycket ut för världen, eller hur? Lägg sedan till en ljusbrun väska i mocka, stor eller liten har ingen betydelse och ett skärp i samma ljusbruna ton. På en gång har du skapat dig en svalappnad och snygg look som passar lika bra i stan, som på en heldag i parken. Perfekt, billigt och enkelt! Det krävs faktiskt inte mycket mer än så.

Next Post

Previous Post

© 2019 Concept By j2